از سی و چهار پژوهشگر نمونه دانشگاه تجلیل شد.

انتشار محتوا: ۱ دی ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۳۴:۰۰ قبل از ظهر

همزمان با هفته پژوهش ، در مراسمی با حضور اعضاء هیئت رئیسه ، اعضاء هیئت علمی ، دانشجویان و کارشناسان حوزه های مختلف از سی و چهار نفر از اساتید ، دانشجویان و کارشناسان فعال در امر پژوهش تجلیل شد.



ریاست دانشگاه در این مراسم با اشاره به اینکه بر اساس سند چشم انداز باید در سال 1404 از لحاظ تولید علم رتبه نخست منطقه را دارا باشیم ، نگاه صرفاً کمی به پژوهش را از آسیبهای این زمینه دانست و افزود: باید در پژوهش به سمت پژوهش های کاربردی و مفید حرکت کرد. دکتر علیرضا مسلم افزود: در سال 85 این دانشگاه در رتبه بندی پژوهشی در جایگاه سیزدهم قرار داشت که با همت معاونین ، مدیران و اعضاء هیأت علمی ، هم اکنون تا جایگاه نهم ارتقاء یافتیم و باید با استفاده از پتانسیل های بالقوه موجود در جهت رسیدن به رتبه های بالاتر تلاش کنیم. وی ، فراهم نمودن زیرساختهای لازم ، همکاری با سایر دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و رشد مشوق های پژوهشی را از جمله اقدامات انجام شده در راستای رشد پژوهش عنوان کرد و افزود: در راستای کاربردی کردن پژوهش ها باید به سمت افزایش پژوهش ها با اولویت های بهداشتی درمانی حرکت نماییم. وی ، محدودیت منابع مالی و انسانی ، بهره وری پایین و کمبود تحقیقات بالینی در حوزه پژوهش را از مهمترین آسیبهای این حوزه دانست.
در پایان این مراسم از سی و چهار عضو هیأت علمی ، دانشجو و کارشناس فعال در حوزه پژوهش با اهدا لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد. همچنین از گروه هوشبری و اتاق عمل به عنوان گروه پژوهش برتر قدردانی شد.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس