جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با حضور ارزیابان اعتباربخشی وزارت

انتشار محتوا: ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۳:۵۸:۰۰ بعد از ظهر

 

جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور تیم ارزیابان اعتباربخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

                                                                                   برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

 

 



به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه که در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد، با اشاره به آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری فراوان شهرستان گناباد همچون قنات قصبه که به عنوان اولین و تنها اثر استان خراسان رضوی در یونسکو به ثبت جهانی رسیده است، گفت: این شهر از گذشته مهد علم و عالم‌پرور بوده است و شخصیت‌هایی همچون علامه بهلول گنابادی و پروین گنابادی از این خطه هستند.
وی با اشاره به وجود 14 دانشگاه ‌و مراکز آموزش عالی در شهرستان‌های گناباد و بجستان، به تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه علوم پزشکی گناباد پرداخت و گفت: هم‌اکنون این دانشگاه با هفت معاونت مستقل، 46 خانه بهداشت، 17مرکز سلامت جامعه و 15 پایگاه اورژانس جاده‌ای به مردم منطقه ارائه خدمت می‌کند.
دکتر احمدی در ادامه به فعالیت‌های انجام شده در معاونت‌های توسعه مدیریت و منابع، آموزش، تحقیقات و فناوری و فرهنگی و دانشجویی پرداخت و گفت: مجمع خیرین سلامت تجلی عینی مشارکت مردم است که خیلی خوب و موفق عمل کرده و توانسته‌ایم از پتانسیل خیرین در حوزه‌های مختلف سلامت به خوبی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه پروژه‌هایی همچون بیمارستان علامه بهلول، ساختمان دانشکده پزشکی، کلینیک تخصصی و مرکز غربالگری سرطان از پتانسیل‌های خوبی است که با بهره‌برداری از آن‌ها، کمک خوبی به حوزه سلامت خواهد شد.
دکتر احمدی با بیان اینکه خوشبختانه دانشجویان این دانشگاه جزء دانشجویان سرآمد کشور هستند، عنوان کرد: در حال حاضر حدود 1600 دانشجو در 24 رشته مقطع تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تحصیل می‌کنند.
وی به رشد جذب اعضای هیئت علمی در سه سال گذشته در این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: به رغم همه محدودیت‌های موجود، تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه از 50 نفر در سال 92 هم‌اکنون به 85 نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با 12ماموریت کشوری و 5 ماموریت ویژه در حال اجرا در این دانشگاه است، گفت: خوشبختانه در حوزه معاونت آموزشی وضعیت خوبی داریم به طوری که این معاونت در بین معاونت‌های آموزشی دانشگاه‌های هم‌تراز، رتبه نخست را کسب کرده است.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه به رغم عدم وجود عضو هیئت علمی پژوهشی در دانشگاه، موفقیت‌های خوبی را در حوزه تحقیقات و فناوری کسب کرده‌ایم، ابراز کرد: به عنوان نمونه تعداد مقالات پژوهشی با رتبه‌های بالا، از 94 مقاله در سال 92 به 174 مقاله در نه ماهه نخست امسال رسیده است.
وی، کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بین دانشگاه‌های هم‌تراز در دو سال متوالی، دو مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، چند مجله علمی ـ پژوهشی و 11هسته فناور را از جمله پتانسیل‌های حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به سرانه خوب خوابگاهی و ورزشی این دانشگاه، بیان کرد: این دانشگاه سال گذشته رتبه دوم جشنواره فرهنگی ـ هنری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را کسب کرد.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه باید در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم، عنوان کرد: برای اینکه پاسخگو باشیم باید اساسا این ارزیابی بیرونی را بپذیریم تا کمک کند که فرآیندها، معیارها و شاخص‌های ارائه خدمت شفاف‌تر شود.
دکتر خواجوی رئیس بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22بهمن گناباد و نماینده دانشگاه در اعتبار بخشی وزارت هم در این جلسه از اعتباربخشی موسسه‌ای به عنوان یک مطالبه معوقه در بخش آموزش عالی کشور بعد از طرح ادغام یاد کرد و افزود: خوشبختانه این مطالبه معوقه به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این دولت به عرصه ظهور رسیده و در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شروع شده است که در حقیقت کیفیت آموزش را تضمین می‌کند.

 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس